Συνεχίζουμε με μαθήματα γιόγκα στο στούντιο, τα διαδικτυακά μαθήματα (γιόγκα απ’ το σπίτιyoga online) αλλά και γιόγκα σε εξωτερικό χώρο (βλ. τρέχον πρόγραμμα) – στην τελευταία περίπτωση πάντα καιρού θέλοντος.

Τον Αύγουστο τα μαθήματα θα συνεχιστούν στο στούντιο με τμήματα μικτού επιπέδου, 2-4/βδομάδα (η συχνότητα θα αποκρυσταλλώνεται την προηγούμενη βδομάδα ανάλογα με τις παρουσίες). Επίσης κάποια μαθήματα θα μεταδίδονται δωρεάν -με δυνατότητα δωρεάς σε διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς- με live streaming, οπότε όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα διαδικτυακά, μπορείτε να το κάνετε εδώ, αρκεί να συνδεθείτε μέσω του browser Google Chrome, και να κατεβάσετε την εφαρμογή Jitsi Meet (αν είστε συνδεδεμένοι μέσω android, iOS).

Όσοι ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε τώρα γιόγκα διά ζώσης, επικοινωνήστε για να δούμε τί τμήμα/τα θα σχηματιστούν. Μόνο οι εγγεγραμμένες/οι μαθήτριες/ές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα μαθήματα στο στούντιο, δεδομένων των μέτρων ασφάλειας σχετικά με τις αποστάσεις ατόμων σε κλειστούς χώρους.

Καλούμαστε όλοι μας να είμαστε ευέλικτοι στις αλλαγές, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο όσο τα πράγματα είναι ακόμα πολύ ρευστά. Εύχομαι να βρίσκουμε πάντα λύσεις σε όποιο θέμα εμφανίζεται.

Επικοινωνήστε με το στούντιο για περαιτέρω διευκρινίσεις. 

Namaste,

Κυριακή

Spread the love
© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.