Δώρο Ημερών

Δώρο Ημερών

Ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δώρα, όταν συνεχίζουμε την εργασία μας κόντρα στις εξωτερικές συνθήκες: στις νεροποντές, στην κατήφεια, στην κατάθλιψη, στην βαρεμάρα, στην οικονομική δυσπραγία και αντ’ αυτών γινόμαστε ακόμα περισσότερο αφοσιωμένοι.

Αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή για προσωπική εργασία, τώρα φαίνονται οι αδυναμίες μας ακόμα πιο δυνατές, αλλά και τώρα μπορούμε να τις δούμε καθαρότερα από ποτέ και γι’ αυτό επίσης μπορούμε χωρίς σχεδόν καθόλου κόπο να τις αλλάξουμε. Δεν είναι τυχαίο που τοποθετείται αυτή την εποχή του χρόνου η γέννηση του Χριστού, μιας και ο Χριστός είναι το Φως το Αληθινό, το Φως που τώρα γεννιέται ξανά μετά την πιο σκοτεινή μέρα του χρόνου.

Η δυναμική απ’ την ημέρα με το λιγότερο φως του χρόνου, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, μάς ωθεί σε εσωτερική κατάδυση, γιατί “όπως είναι πάνω, είναι και κάτω”. Εξαρτάται από την αφοσιωμένη εργασία και πίστη μας, αν θα μπορέσουμε να ρίξουμε το πενιχρό, ωστόσο ικανό να φέξει αυτά που κρύβονται στα σκοτεινά δωμάτια του εαυτού μας, φως.

Καλές βουτιές και Καλή Ανάδυση λοιπόν – και ας είμαστε στο βόρειο ημισφαίριο!

Xmas-New Year offer

© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.