Τιμές – Online Payments

Τιμές Μαθημάτων

Aum Home Yoga logo

Τώρα που αποφάσισες να κοιτάξεις και τις τιμές, μάλλον σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις! Μπράβο σου!

Οι εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όποια μέρα αποφασίσεις να ξεκινήσεις και είναι δωρεάν! Όπως δωρεάν είναι και ένα διαδικτυακό drop-in μάθημα!

Online συνδρομή εορταστικής περιόδου 10/12 – 09/01 για 2/βδομάδα40€
Online συνδρομή εορταστικής περιόδου 21/12 – 04/01 για 2/βδομάδα25€

Στα διαδικτυακά μαθήματα ισχύουν οι Ειδικές Τιμές που θα δεις παρακάτω στους πίνακες για όλες και όλους, οπότε έχεις και ένα μεγαλύτερο κίνητρο να ξεκινήσεις τώρα! Επίσης γι’ αυτά τα μαθήματα μπορείς να πληρώνεις μέσω Paypal (βλ. παρακάτω πίνακες).

Aum Home yoga studio Θεσσαλονίκη
ΕγγραφήΔΩΡΕΑΝ

Διαδικτυακό drop-in

 

Η συνδρομή είναι μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς πακέτου μαθημάτων (βλ. παρακάτω). Όποιος τρόπος σε βολεύει, χρειάζεται να προπληρώνεται με την πρώτη παρακολούθηση κάποιου μαθήματος (πλην των διαδικτυακών δοκιμαστικών μαθημάτων & όποιου άλλου μαθήματος ανακοινώνεται ότι είναι δωρεάν), ενώ μετά τη λήξη της συνδρομής ή του χρόνου του πακέτου, ανανεώνεται η συνδρομή/πακέτο εφόσον συνεχίζεις τις παρουσίες.

Οι μηνιαίες ή τριμηνιαίες συνδρομές υπολογίζονται από την πρώτη ημέρα παρακολούθησης μέχρι τη λήξη των 30, 90 ή 180 ημερών αντίστοιχα.

Υπάρχει και η επιλογή αγοράς πακέτου μαθημάτων μέσα σε διάστημα 1 1/2 μήνα ή 2 μηνών για να εξυπηρετηθούν καλύτερα όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε ένα μήνα λόγω ταξιδιών ή άλλων καταστάσεων.

Υπολόγισε ποιός τρόπος συνδρομής ή ποιό πακέτο είναι το καταλληλότερο για εσένα, (το τελευταίο αφορά ιδίως αυτούς που γνωρίζουν προκαταβολικά, ότι θα απουσιάσουν μέσα σε κάποιο μήνα ή ότι δεν καταφέρνουν να παρακολουθήσουν 8 μαθήματα μέσα σ’ ένα μήνα).

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι αν δεν ολοκληρώσεις τη συνδρομή που έχεις προπληρώσει για οποιονδήποτε λόγο, το ποσό που αντιστοιχεί στα υπόλοιπα μαθήματα της συνδρομής σου δεν επιστρέφεται!

Χαμένα μαθήματα δεν αναπληρώνονται στον επόμενο μήνα της μηνιαίας συνδρομής, μετά τη λήξη της 3μηνης ή 6μηνης συνδρομής ή μετά τη λήξη του χρόνου του πακέτου μαθημάτων! Όμως για όσο ισχύει η συνδρομή σου,

η αναπλήρωση χαμένων μαθημάτων γίνεται είτε διαδικτυακά είτε με εγγραφή τελευταίας στιγμής σε μέρα πέραν των συνηθισμένων σου

Επίσης, αν διαπιστώνεις ότι κάποια μαθήματα χάνονται συνήθως μέσα στο μήνα, καλό είναι να επιλέξεις άλλο τρόπο συνδρομής, 3μηνη, 6μηνη ή πακέτο μαθημάτων για να έχεις τη δυνατότητα αναπλήρωσής τους σε διάστημα μεγαλύτερο του μήνα.

Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να απουσιάσεις ενώ έχεις δηλώσει την παρουσία σου σε κάποιο μάθημα, πρέπει να ενημερώσεις για αυτήν τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα, ενώ στην περίπτωση των πρωινών μαθημάτων 10 ώρες νωρίτερα.

Οι Ειδικές τιμές αφορούν στους μαθητές που παρακολουθούν μόνο με διαδικτυακό τρόπο τα μαθήματα ή στους μαθητές, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους (απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού έγκαιρου πιστοποιητικού εγγράφου σε κάθε ανανέωση εγγραφής), αλλά και για μέλη της ίδιας οικογένεια & ζευγάρια. Αν η κατάστασή σου αλλάζει προς το καλύτερο (π.χ. πρώην άνεργη/ος), οι ειδικές τιμές παύουν να ισχύουν. 

Επίσης αν είστε 4 τουλάχιστον άτομα που ενδιαφέρεστε να κάνετε yoga, μπορείτε να έρθετε είτε σ’ ένα υπάρχον τμήμα είτε να φτιάξετε το δικό σας ξεχωριστό τμήμα στις παραπάνω εκπτωτικές τιμές!

4 άτομα = ειδικές τιμές & δυνατότητα ξεχωριστού τμήματος.

Εάν τέλος παραμένεις ενεργητικό μέλος του Aum Home yoga studio για ένα συνεχόμενο έτος χωρίς καθόλου διακοπή για όσο διάστημα το studio λειτουργεί, τότε επιβραβεύεσαι με έκπτωση 50% στην αμέσως επόμενη μηνιαία συνδρομή σου. Όσον αφορά στις 3μηνιαίες ή 6μηνιαίες συνδρομές, η έκπτωση γίνεται στο 1/3 ή στο 1/6 της τιμής, δηλ. στο κομμάτι που αντιστοιχεί στο μήνα. Τέλος, ισχύουν & τα παρακάτω:

Aum Home Υoga studio Θεσσαλονίκη – Τιμές 2021-2022
βάσει εβδομαδιαίας συμμετοχήςΜηνιαία συνδρομή3μηνιαία συνδρομή6μηνιαία συνδρομή
πάνω από >390€ 245465
369185350
255150280
143115220
Aum Home Υoga studio Θεσσαλονίκη – Ειδικές Τιμές 2021-2022 (online μόνο) 
βάσει εβδομαδιαίας συμμετοχής Μηνιαία συνδρομή3μηνιαία συνδρομή6μηνιαία συνδρομή
πάνω από >377
210
395
359
160 
 305
247
129
240
135
95
179
Aum Home Yoga studio Θεσσαλονίκη – Άλλες Τιμές
  Κανονικές Τιμές
για νέο μέλος
Ειδικές Τιμές *
για φίλο/ συγγενή υπάρχοντος μέλους
Δια ζώσηςOnlineΔια ζώσηςOnline
Εβδομαδιαία απεριόριστη συμμετοχή2725
2321
Drop in1210
108
Πακέτο 8 μαθημάτων σε 45 μέρες7570
6563
Πακέτο 10 μαθημάτων σε 2 μήνες8580
7570

* Οι Ειδικές Τιμές αφορούν μόνο σε εφάπαξ συνδρομή εγγραφής. Η οποιαδήποτε επανεγγραφή σε κατατάσσει είτε στις “Κανονικές Τιμές” (του τελευταίου πίνακα) είτε πάλι στις “Ειδικές Τιμές” (μηνιαίας ή μεγαλύτερης σε διάρκεια συνδρομής) για όσο διάστημα το στούντιο Aum Home Yoga λειτουργεί μόνο διαδικτυακά.

 

© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.