Τιμές

Τιμές Μαθημάτων

Aum Home Yoga logo

Τώρα που αποφάσισες να κοιτάξεις και τις τιμές, μάλλον σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις! Μπράβο σου!

Οι εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όποια μέρα αποφασίσεις να ξεκινήσεις και είναι δωρεάν!

Για το μάθημα του Διαλογισμού, που είναι ανοιχτό προς όλους καθώς είναι μέρος της karma yoga (εξάσκηση της “ορθής δράσης” ως αντιστάθμισμα για όποια ανορθόδοξη δράση επιτελούμε), ισχύει η ελεύθερη εισφορά. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη που εισπράττουμε από το μάθημα και ανταποκρινόμαστε δίνοντας αυτό που νομίζουμε κάθε φορά, ως αντάλλαγμα. Η ελεύθερη εισφορά δεν είναι απαραίτητο να είναι σε χρηματικό ποσό, αλλά χρειάζεται -αν είναι κάτι άλλο- να είναι χρήσιμο, όμορφο, υγιές και να προωθεί την ανάπτυξη, τη σύνδεση και την εξέλιξη.

Aum Home yoga studio Θεσσαλονίκη – Προσφορές
ΕγγραφήΔΩΡΕΑΝ
ΔιαλογισμόςΕλεύθερη Εισφορά

 

Η συνδρομή είναι μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς πακέτου μαθημάτων (βλ. παρακάτω). Όποιος τρόπος σε βολεύει, χρειάζεται να προπληρώνεται με την πρώτη παρακολούθηση κάποιου μαθήματος (πλην των δωρεάν μαθημάτων & του Διαλογισμού), ενώ μετά τη λήξη της συνδρομής ή του χρόνου του πακέτου, ανανεώνεται η συνδρομή/πακέτο εφόσον συνεχίζεις τις παρουσίες.

Οι μηνιαίες ή τριμηνιαίες συνδρομές υπολογίζονται από την πρώτη ημέρα παρακολούθησης μέχρι τη λήξη των 30, 90 ή 180 ημερών αντίστοιχα.

Υπάρχει και η επιλογή αγοράς πακέτου μαθημάτων μέσα σε διάστημα 1 1/2 μήνα ή 2 μηνών για να εξυπηρετηθούν καλύτερα όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε ένα μήνα λόγω ταξιδιών ή άλλων καταστάσεων.

Υπολόγισε ποιός τρόπος συνδρομής ή ποιό πακέτο είναι το καταλληλότερο για εσένα, (το τελευταίο αφορά ιδίως αυτούς που γνωρίζουν προκαταβολικά, ότι θα απουσιάσουν μέσα σε κάποιο μήνα ή ότι δεν καταφέρνουν να παρακολουθήσουν 8 μαθήματα μέσα σ’ ένα μήνα).

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι αν δεν ολοκληρώσεις τη συνδρομή που έχεις προπληρώσει για οποιονδήποτε λόγο, το ποσό που αντιστοιχεί στα υπόλοιπα μαθήματα της συνδρομής σου δεν επιστρέφεται!

Χαμένα μαθήματα δεν αναπληρώνονται στον επόμενο μήνα της μηνιαίας συνδρομής, μετά τη λήξη της 3μηνης ή 6μηνης συνδρομής ή μετά τη λήξη του χρόνου του πακέτου μαθημάτων! Όμως για όσο ισχύει η συνδρομή σου, η αναπλήρωση χαμένων μαθημάτων είναι εφικτή, εφόσον ειδοποιείς εγκαίρως για την μετακίνηση αυτή. Αν διαπιστώνεις ότι κάποια μαθήματα χάνονται συνήθως μέσα στο μήνα, καλό είναι να επιλέξεις άλλο τρόπο συνδρομής, 3μηνη, 6μηνη ή πακέτο μαθημάτων για να έχεις τη δυνατότητα αναπλήρωσής τους σε διάστημα μεγαλύτερο του μήνα.

Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να απουσιάσεις ενώ έχεις δηλώσει την παρουσία σου σε κάποιο μάθημα, πρέπει να ενημερώσεις για αυτήν τουλάχιστον 8 ώρες νωρίτερα, ενώ στην περίπτωση των πρωινών μαθημάτων 12 ώρες νωρίτερα. Σε αντίθετη περίπτωση και ειδικά στα μαθήματα που έχουν μεγάλη συμμετοχή, θα  χρεώνεται κανονικά η απουσία ως παρουσία. Αν έχεις απεριόριστη συμμετοχή, κάθε ληξιπρόθεσμη ενημέρωση απουσίας -με εξαίρεση όσους έρχονται 4 φορές και όχι παραπάνω- θα χρεώνεται 8€.

Aum Home Υoga studio Θεσσαλονίκη – Τιμές
βάσει εβδομαδιαίας συμμετοχήςΜηνιαία συνδρομή3μηνιαία συνδρομή6μηνιαία συνδρομήβάσει πακέτου #μαθημάτων 
πάνω από >3731903658 μαθήματα σε 45 μέρες
36517032575
25514527510 μαθήματα σε 2 μήνες
143115215 85

Ειδικές τιμές για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους (απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού εγγράφου -κάθε φορά που ανανεώνεται, αν λήγει), αλλά και για μέλη της ίδιας οικογένειας & ζευγάρια. Αν ισχύει κάτι άλλο στην περίπτωσή σου, που άπτεται ειδικής τιμής και δεν έχει συμπεριληφθεί σ’ αυτήν, είμαι στη διάθεσή σου να ακούσω. Αν η κατάστασή σου αλλάζει προς το καλύτερο όμως (π.χ. πρώην ανεργία), οι ειδικές τιμές παύουν να ισχύουν,

Aum Home Υoga studio Θεσσαλονίκη – Ειδικές Τιμές
βάσει εβδομαδιαίας συμμετοχής Μηνιαία συνδρομή3μηνιαία συνδρομή6μηνιαία συνδρομήβάσει πακέτου #μαθημάτων
πάνω από >3651703108 μαθήματα σε 45 μέρες 
357150  27560 
24712523010 μαθήματα σε 2 μήνες
13595175 75

Επίσης αν είστε 4 τουλάχιστον άτομα που ενδιαφέρεστε να κάνετε yoga, μπορείτε να έρθετε είτε σ’ ένα υπάρχον τμήμα είτε να φτιάξετε το δικό σας ξεχωριστό τμήμα στις παραπάνω εκπτωτικές τιμές!

4 άτομα = ειδικές τιμές & δυνατότητα ξεχωριστού τμήματος

Εάν παραμένεις ενεργητικό μέλος του Aum Home yoga studio για ένα συνεχόμενο έτος χωρίς καθόλου διακοπή για όσο διάστημα το studio λειτουργεί, τότε επιβραβεύεσαι με έκπτωση 50% στην αμέσως επόμενη μηνιαία συνδρομή σου. Όσον αφορά στις 3μηνιαίες ή 6μηνιαίες συνδρομές, η έκπτωση γίνεται στο 1/3 ή στο 1/6 της τιμής, δηλ. στο κομμάτι που αντιστοιχεί στο μήνα.

Τέλος, ισχύουν & τα παρακάτω:

Aum Home Yoga studio Θεσσαλονίκη – Άλλες Τιμές
Εβδομαδιαία απεριόριστη συμμετοχή25
Drop in (νέου μέλους)12
Drop in (φίλου/ συγγενή υπάρχοντος μέλους)10
Πρόστιμο αμέλειας ενημέρωσης απουσίας (σε συνδρομή απεριόριστων μαθημάτων)5
Πρόστιμο αμέλειας ενημέρωσης απουσίας (σε άλλη συνδρομή)-1 μάθημα
Spread the love
© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.