Τιμές

Τιμές Μαθημάτων

Aum Home Yoga logo

Τώρα που αποφάσισες να κοιτάξεις και τις τιμές, μάλλον σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις! Μπράβο σου!

Οι εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όποια μέρα αποφασίσεις να ξεκινήσεις και είναι δωρεάν!

Aum Home yoga studio Θεσσαλονίκη
ΕγγραφήΔΩΡΕΑΝ

 

Η συνδρομή είναι μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς πακέτου μαθημάτων (βλ. παρακάτω). Όποιος τρόπος σε βολεύει, χρειάζεται να προπληρώνεται με την πρώτη παρακολούθηση κάποιου μαθήματος (πλην των δωρεάν μαθημάτων & του Διαλογισμού), ενώ μετά τη λήξη της συνδρομής ή του χρόνου του πακέτου, ανανεώνεται η συνδρομή/πακέτο εφόσον συνεχίζεις τις παρουσίες.

Οι μηνιαίες ή τριμηνιαίες συνδρομές υπολογίζονται από την πρώτη ημέρα παρακολούθησης μέχρι τη λήξη των 30, 90 ή 180 ημερών αντίστοιχα.

Υπάρχει και η επιλογή αγοράς πακέτου μαθημάτων μέσα σε διάστημα 1 1/2 μήνα ή 2 μηνών για να εξυπηρετηθούν καλύτερα όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε ένα μήνα λόγω ταξιδιών ή άλλων καταστάσεων.

Υπολόγισε ποιός τρόπος συνδρομής ή ποιό πακέτο είναι το καταλληλότερο για εσένα, (το τελευταίο αφορά ιδίως αυτούς που γνωρίζουν προκαταβολικά, ότι θα απουσιάσουν μέσα σε κάποιο μήνα ή ότι δεν καταφέρνουν να παρακολουθήσουν 8 μαθήματα μέσα σ’ ένα μήνα).

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι αν δεν ολοκληρώσεις τη συνδρομή που έχεις προπληρώσει για οποιονδήποτε λόγο, το ποσό που αντιστοιχεί στα υπόλοιπα μαθήματα της συνδρομής σου δεν επιστρέφεται!

Χαμένα μαθήματα δεν αναπληρώνονται στον επόμενο μήνα της μηνιαίας συνδρομής, μετά τη λήξη της 3μηνης ή 6μηνης συνδρομής ή μετά τη λήξη του χρόνου του πακέτου μαθημάτων! Όμως για όσο ισχύει η συνδρομή σου,

απ’ το φθινόπωρο του 2020 που ο περιορισμός των θέσεων είναι γεγογός,
η αναπλήρωση χαμένων μαθημάτων είναι εφικτή είτε διαδικτυακά είτε με εγγραφή τελευταίας στιγμής

Επίσης, αν διαπιστώνεις ότι κάποια μαθήματα χάνονται συνήθως μέσα στο μήνα, καλό είναι να επιλέξεις άλλο τρόπο συνδρομής, 3μηνη, 6μηνη ή πακέτο μαθημάτων για να έχεις τη δυνατότητα αναπλήρωσής τους σε διάστημα μεγαλύτερο του μήνα.

Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να απουσιάσεις ενώ έχεις δηλώσει την παρουσία σου σε κάποιο μάθημα, πρέπει να ενημερώσεις για αυτήν τουλάχιστον 8 ώρες νωρίτερα, ενώ στην περίπτωση των πρωινών μαθημάτων 12 ώρες νωρίτερα.

Σε περίπτωση ειδοποίησης της απουσίας σου τελευταία στιγμή, το 2020 με τους περιορισμούς στον αριθμό των συμμετεχόντων λόγω μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19, δικαίωμα αναπλήρωσης του χαμένου μαθήματος θα έχεις μόνο διαδικτυακά ή με εγγραφή τελευταίας στιγμής σε άλλη μέρα, πέραν των συνηθισμένων σου.

Ειδικές τιμές για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους (απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού έγκαιρου πιστοποιητικού εγγράφου σε κάθε ανανέωση εγγραφής), αλλά και για μέλη της ίδιας οικογένειας & ζευγάρια. Αν η κατάστασή σου αλλάζει προς το καλύτερο (π.χ. πρώην άνεργη/ος), οι ειδικές τιμές παύουν να ισχύουν. 

Επίσης αν είστε 5 τουλάχιστον άτομα που ενδιαφέρεστε να κάνετε yoga, μπορείτε να έρθετε είτε σ’ ένα υπάρχον τμήμα είτε να φτιάξετε το δικό σας ξεχωριστό τμήμα στις παραπάνω εκπτωτικές τιμές!

5 άτομα = ειδικές τιμές & δυνατότητα ξεχωριστού τμήματος.

Εάν τέλος παραμένεις ενεργητικό μέλος του Aum Home yoga studio για ένα συνεχόμενο έτος χωρίς καθόλου διακοπή για όσο διάστημα το studio λειτουργεί, τότε επιβραβεύεσαι με έκπτωση 50% στην αμέσως επόμενη μηνιαία συνδρομή σου. Όσον αφορά στις 3μηνιαίες ή 6μηνιαίες συνδρομές, η έκπτωση γίνεται στο 1/3 ή στο 1/6 της τιμής, δηλ. στο κομμάτι που αντιστοιχεί στο μήνα. Τέλος, ισχύουν & τα παρακάτω:

Aum Home Υoga studio Θεσσαλονίκη – Τιμές 2020-2021
βάσει εβδομαδιαίας συμμετοχήςΜηνιαία συνδρομή3μηνιαία συνδρομή6μηνιαία συνδρομή
πάνω από >390245465
369185350
255150280
143115220
Aum Home Υoga studio Θεσσαλονίκη – Ειδικές Τιμές 2020-2021 (τιμές lockdown) 
βάσει εβδομαδιαίας συμμετοχής Μηνιαία συνδρομή3μηνιαία συνδρομή6μηνιαία συνδρομή
πάνω από >377210395
359160  305
247129240
13595179
Aum Home Yoga studio Θεσσαλονίκη – Άλλες Τιμές
  Ειδικές Τιμές
Εβδομαδιαία απεριόριστη συμμετοχή27
Drop in νέου μέλους12φίλου, συγγενή 10
Πακέτο 8 μαθημάτων σε 45 μέρες7565
Πακέτο 10 μαθημάτων σε 2 μήνες8575
© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.