Τρέχον Πρόγραμμα

Πρόγραμμα yoga διά ζώσης* ή διαδικτυακά

23 – 28 Μαϊου 22

Γενικές οδηγίες πριν την έλευσή σας

  • Με την άρση των μέτρων για την προστασία κατά του COVID-19 επιτρέπεται η είσοδος στο στούντιο χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid tests! Να έρχεστε με την μάσκα σας και να φεύγετε με αυτήν ενώ κατά τη διάρκεια της άσκησής σας τη βγάζετε. Πλένετε ή απολυμαίνετε τα χέρια κατά την είσοδο στο στούντιο. Έχετε το δικό σας στρωματάκι και άλλα βοηθήματα στα μαθήματα πλην των Yoga Synergy, αν γίνεται. 
  • Αν κάποια/ος από τον περίγυρό σας με βγήκε θετική/ός στο τεστ του κορωνοϊού, μην έρχεστε, αλλά κάντε μάθημα διαδικτυακά για όσο χρειάζεται η οποιαδήποτε παραλλαγή του ιού να δείξει την νόσηση ή όχι
  • Για όλα τα μαθήματα χρειάζεται να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 ώρες από το τελευταίο σας κανονικό γεύμα για να έχετε χρόνο να χωνέψετε. Παραδοσιακά η yoga ασκείται με άδειο στομάχι και έντερο, πράγμα όχι πολύ δύσκολο να γίνει τρόπος ζωής, αν μάθουμε να προσέχουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, τις ώρες που τρώμε, τί τρώμε, πώς τρώμε κτλ.
  • Τουλάχιστον πριν από το μάθημα, αν όχι πάντα, αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ ή μεγάλης ποσότητας καφεϊνης (είτε από καφέ είτε από άλλα διεγερτικά ροφήματα), γιατί ο οργανισμός θα είναι τοξινωμένος και η άσκηση της yoga θα ακυρώνεται και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Γενικά, όταν βάλετε τη yoga στη ζωή σας είναι η καλύτερη ευκαιρία να παρατηρήστε τον εαυτό σας και τον προγραμματισμό του. Γι’ αυτό, αν μπορείτε αρχίστε να αφήνετε ένα-ένα τα δεκανίκια που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε. Η άσκηση στη yoga είναι πρωτίστως άσκηση αυτοπαρατήρησης και αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αν είμαστε τοξινωμένοι από κάποια ουσία, όσο “αθώα” και αν τιτλοφορείται αυτή.
  • Προσπαθήστε να είστε πάντα καθαροί, [σανσκρ. saucha, η πρώτη συνήθεια-αρετή στη λίστα των niyamas, προκειμένου να αναπτυχθεί η αυτοπειθαρχία και σταδιακά η εσωτερικότητα], οπότε ας ξεκινήσουμε και μεις από τα βασικά. Επίσης μη φοράτε αρώματα, γιατί αποπροσανατολίζουν την προσοχή.
  • Τα μαθήματα ξεκινούν ακριβώς στην αναγραφόμενη ώρα, οπότε ελάτε στο μάθημα 5-10′ νωρίτερα ή μπείτε στην διαδικτυακή αίθουσα 5′ νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα έναρξης θα πρέπει να είστε ήδη καθισμένοι στο στρωματάκι σας γιατί το μάθημα ξεκινάΟι αργοπορημένοι στο στούντιο χρειάζεται να μπουν με ησυχία και να κάτσουν έξω από την αίθουσα μέχρι να τελειώσουμε με την τελετή έναρξης του “Aum”. 
  • Αν χρειαστεί να απουσιάστε από ένα μάθημα που έχετε επιλέξει να έρχεστε, είναι απαραίτητο να ειδοποιείτε 8 ώρες (όταν το μάθημα γίνεται από το μεσημέρι και μετά) 12 ώρες πριν (όταν το μάθημα γίνεται πρωί) για να υπάρχει το χρονικό περιθώριο απελευθέρωσης της θέσης σας, ή αλλαγής ή ακύρωσης του μαθήματος. Αν οι τάξεις δείχνουν πληρότητα, θα μπαίνετε σε λίστα αναμονής, ενώ αν ενημερώσετε για την απουσία σας τελευταία στιγμή, έχετε δικαίωμα αναπλήρωσης του μαθήματος διαδικτυακά ή με τελευταίας στιγμής εγγραφή (1 ώρα πριν το μάθημα) αν το τμήμα που θα κάνετε την αναπλήρωση συνήθως γεμίζει. Η κράτηση είναι απαραίτητη σε κάθε μάθημα! Tο σύστημα κράτησης θέσης, είναι διαθέσιμο πλέον στο http://www.aumhomeyoga.com/agenda-eggrafes/ (στο menu, κάτω από το Πρόγραμμα). Αν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, ή δεν μπορείτε να το κάνετε, ενημερώστε με!

Καλή βδομάδα!

Αυτή η βδομάδα θα έχει ένα μάθημα Yoga εκτός το Σάββατο 28/5, για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε εδώ. Για όποια ενδιαφέρεται να συσταθεί μόνιμα ένα μάθημα Pre-natal yoga/ βδομάδα χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το στούντιο.

Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε κανονικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων. Αν είναι μία** η εγγεγραμμένη μαθήτρια σε κάποιο μάθημα, το μάθημα δεν χάνεται, αλλά γίνεται διαδικτυακά.

Όσες ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε, αλλά και όσες είστε ήδη μαθήτριες μην αμελείτε να εγγράφεστε το αργότερο 2 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος, ενώ είναι καλό να ενημερώνετε για τυχόν απουσία όσο γίνεται πιο έγκαιρα.

Τα αμιγώς διαδικτυακά μαθήματα έχουν το χαρακτηριστικό (o), τα διά ζώσης με το (s), ενώ ό,τι είναι (s) μπορεί να είναι και διαδικτυακό μάθημα (s/0), αν και εφόσον έχετε ενημερώσει ότι θα το παρακολουθήσετε διαδικτυακά. Στην τελευταία περίπτωση, όσοι θέλετε να δοκιμάσετε ένα μάθημα θα είναι δωρεάν αν το παρακολουθήσετε διαδικτυακά! Αν θέλετε να εγγραφείτε τελικά για διαδικτυακή παρακολούθηση με κάποια συνδρομή της αρεσκείας σας, πληρώνετε με Paypal ή επικοινωνείτε με το στούντιο για να σας δοθούν εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής.

 Καλό είναι τέλος να μην παραβλέπονται τα παρακάτω:

  • Όποια δεν είναι μαθήτρια του στούντιο ή ξεκινάει τώρα τη γιόγκα, καλό είναι να διαβάσει τους Όρους Παρακολούθησης Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων. Ακολουθείς τις οδηγίες ή παραινέσεις της δασκάλας, όταν σε προτρέπει να σταματάς ένα βήμα πριν ή (εφόσον γίνεται) να έρχεσαι σε ένα τμήμα πιο ήπιο από αυτό που παρακολουθείς. 
  • Πριν το μάθημα ενημερώνεις για οτιδήποτε σχετικά με την τρέχουσα υγεία σου, για χρόνια ή οξεία ευαισθησία, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω ευαισθησία, αδιαθεσία ή κάκωση από απροσεξία και έλλειψη πληροφόρησης.

Hari Aum!

Τρέχον πρόγραμμα Aum Home Yoga διά ζώσης (s) ή/& διαδικτυακά (o)
23- 28/5/2022
ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατο
 08:30-09:45 Yoga Synergy am (s/o)  08:30-09:45 Όλοι σ’ 1 πρωινή yoga (s/o)

11:00-12:30

Yoga εκτός

   

 

 

 

19:30-20:45 Yoga Synergy pm (s/o)

20:00-21:15 (ha)Tha yoga (s/o)

20:00-21:15 Yoga Synergy pm (s/o)

20:00-21:15 Όλοι σ’ 1 Αργά (s/o)

  

*τα διά ζώσης μαθήματα μην τα προτιμάτε, αν είστε σε #covid-πανικό.

**χρησιμοποιείται θηλυκό γένος γιατί η πλειοψηφία είναι γυναίκες. Οι άντρες ας μην θιχτείτε με τη γενίκευση του θηλυκού γένους, όταν οι γυναίκες έχουμε αποδ/εχτεί αιώνια ότι το αρσενικό γένος αναφέρεται και στις γυναίκες.

© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.