Τρέχον Πρόγραμμα

Πρόγραμμα yoga διά ζώσης  & διαδικτυακά 

29 Νοέμβρη – 3 Δεκέμβρη 2021

Γενικές οδηγίες πριν την έλευσή σας

  • Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες για την προστασία κατά του COVID-19, ειδικά από Δευτέρα 13/9: θα γίνεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση), αρνητικού rapid test τεστ (48 ωρών νωρίτερα της εισόδου) και έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την είσοδο σας στο στούντιο μέσω της εφαρμογής covid free app.
  • Να έρχεστε με την μάσκα σας και να φεύγετε με αυτήν ενώ κατά τη διάρκεια της άσκησής σας τη βγάζετε. Μην έρχεστε αν αισθάνεστε άρρωστες/οι, μην χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα εκτός αν είναι απαραίτητο, να πλένετε ή απολυμαίνετε τα χέρια σας κατά την είσοδό σας, να είστε καθαροί, να φοράτε καθαρά ρούχα, να έχετε το δικό σας στρωματάκι ή άλλα βοηθήματα αν εφόσον είναι απαραίτητο (μαξιλαράκι, τουβλάκια, ιμάντες ), να έχετε μια πετσέτα ειδικά αν ιδρώνετε πολύ. Κανένα κοινόχρηστο είδος του στούντιο δε θα χρησιμοποιείται.
  • Για όλα τα μαθήματα χρειάζεται να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 ώρες από το τελευταίο σας κανονικό γεύμα για να έχετε χρόνο να χωνέψετε. Παραδοσιακά η yoga ασκείται με άδειο στομάχι και έντερο, πράγμα όχι πολύ δύσκολο να γίνει τρόπος ζωής, αν μάθουμε να προσέχουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, τις ώρες που τρώμε, τί τρώμε, πώς τρώμε κτλ.
  • Τουλάχιστον πριν από το μάθημα, αν όχι πάντα, αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ ή μεγάλης ποσότητας καφεϊνης (είτε από καφέ είτε από άλλα διεγερτικά ροφήματα), γιατί ο οργανισμός θα είναι τοξινωμένος και η άσκηση της yoga θα ακυρώνεται και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Γενικά, όταν βάλετε τη yoga στη ζωή σας είναι η καλύτερη ευκαιρία να παρατηρήστε τον εαυτό σας και τον προγραμματισμό του. Γι’ αυτό, αν μπορείτε αρχίστε να αφήνετε ένα-ένα τα δεκανίκια που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε. Η άσκηση στη yoga είναι πρωτίστως άσκηση αυτοπαρατήρησης και αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αν είμαστε τοξινωμένοι από κάποια ουσία, όσο “αθώα” και αν τιτλοφορείται αυτή.
  • Προσπαθήστε να μη φοράτε αρώματα, γιατί αποπροσανατολίζουν την προσοχή. Οι γραφές αναφέρουν την saucha, καθαριότητα, πρώτη στη λίστα των niyamas, τις συνήθειες-αρετές που αναπτύσσουν την αυτοπειθαρχία και την εσωτερικότητα, οπότε ας ξεκινήσουμε και μεις από τα βασικά.
  • Τα μαθήματα ξεκινούν ακριβώς στην αναγραφόμενη ώρα, οπότε ελάτε στο μάθημα 5-10′ νωρίτερα ή μπείτε στην διαδικτυακή αίθουσα 5′ νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα έναρξης θα πρέπει να είστε ήδη καθισμένοι στο στρωματάκι σας γιατί το μάθημα ξεκινά.  Οι αργοπορημένοι απλά συνδέονται και ξεκινούν όταν είναι έτοιμοι. Στο στούντιο οι αργοπορημένοι χρειάζεται να μπουν με ησυχία και να κάτσουν έξω από την αίθουσα μέχρι να τελειώσουμε με την τελετή έναρξης του “Aum” ή να μπουν και να κάτσουν σε μια γωνιά χωρίς να κάνουν θόρυβο για να ενταχθούν & αυτοί στο κλίμα. 
  • Αν χρειαστεί να λείψετε από ένα μάθημα που έχετε επιλέξει να έρχεστε, είναι απαραίτητο να ειδοποιείτε 8 ώρες (όταν το μάθημα γίνεται από το μεσημέρι και μετά) 12 ώρες πριν (όταν το μάθημα γίνεται πρωί) για να υπάρχει το χρονικό περιθώριο απελευθέρωσης της θέσης σας, ή αλλαγής ή ακύρωσης του μαθήματος. Αν οι τάξεις δείχνουν πληρότητα, θα μπαίνετε σε λίστα αναμονής, ενώ αν χρειαστεί ν’ απουσιάσετε & ενημερώνετε τελευταία στιγμή για την απουσία σας, θα έχετε δικαίωμα αναπλήρωσης του μαθήματος διαδικτυακά ή με τελευταίας στιγμής εγγραφή (1 ώρα πριν το μάθημα που σάς ενδιαφέρει). Για όλα τα μαθήματα η κράτηση είναι απαραίτητη σε κάθε μάθημα! Tο σύστημα κράτησης θέσης, είναι διαθέσιμο πλέον εδώ, στο http://www.aumhomeyoga.com/agenda-eggrafes/ (στο menu, κάτω από το Πρόγραμμα). Αν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, ή δεν μπορείτε να το κάνετε, ενημερώστε με!

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Το πρόγραμμα & αυτή τη βδομάδα διατηρείται ίδιο. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεδομένης της ρευστής κατάστασης με συνεχή νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19, όσοι είστε ευέλικτοι με τον διαδικτυακό τρόπο μαθημάτων θα μπορείτε να έρχεστε σε όποια μαθήματα θέλετε γιατί όλα τα μαθήματα μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα και διαδικτυακά. Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τώρα, παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικά, γιατί αν επιθυμείτε συγκεκριμένα μαθήματα στο στούντιο αλλά δεν χωράτε, είτε θα έρθετε σ’ αυτά διαδικτυακά (οπότε και θα σάς δωθούν οι λεπτομέρειες διαδικτυακής σύνδεσης) είτε θα περιμένετε να οργανωθεί και άλλο τμήμα διά ζώσης.  

για νέα διά ζώσης τμήματα απαιτούνται 4 άτομα

Έτσι, όσοι θέλετε συγκεκριμένες ώρες και μπορείτε να συμμετέχετε διαδικτυακά, δηλώνετε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικά, 

Γενικά, οι μαθητές να μην αμελείτε να εγγράφεστε το αργότερο 2 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος, ενώ είναι καλό να ενημερώνετε για τυχόν απουσία όσο γίνεται πιο έγκαιρα.

Τα αμιγώς διαδικτυακά μαθήματα θα τα αναγνωρίσετε με το (o), τα διά ζώσης με το (s), ενώ ό,τι είναι (s) μπορεί να είναι και διαδικτυακό μάθημα αν και εφόσον έχετε ενημερώσει ότι θα το παρακολουθήσετε διαδικτυακά. Στην τελευταία περίπτωση, είτε εγγράφεστε αυτόματα προπληρώνοντας το μάθημα που σας ενδιαφέρει (με Paypal) για να σάς σταλούν οι λεπτομέρειες σύνδεσης είτε επικοινωνείτε με το στούντιο για να σας δοθούν εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής για να μπορέσετε να συνδεθείτε.

 Καλό είναι τέλος να μην παραβλέπονται τα παρακάτω:

  • Όποια/ος δεν είναι μαθήτρια/τής του στούντιο ή ξεκινάει τώρα τη γιόγκα, καλό είναι να διαβάσει τους Όρους Παρακολούθησης Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων. Ακολουθείς τις οδηγίες ή παραινέσεις της δασκάλας, όταν σε προτρέπει να σταματάς ένα βήμα πριν ή (εφόσον γίνεται) να έρχεσαι σε ένα τμήμα πιο ήπιο από αυτό που παρακολουθείς. 
  • Πριν το μάθημα ενημερώνεις για οτιδήποτε σχετικά με την τρέχουσα υγεία σου, για χρόνια ή οξεία ευαισθησία, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω ευαισθησία, αδιαθεσία ή κάκωση από απροσεξία και έλλειψη πληροφόρησης.

Hari Aum!

Τρέχον πρόγραμμα Aum Home Yoga διά ζώσης (s) ή/και διαδικτυακά (o) μέσω προσωπικής πλατφόρμας
29/11- 3/12/2021
ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατο
 08:30-09:45 Yoga Synergy am (s)  08:30-9:45 Όλοι σ’ 1 πρωινή yoga (s) 
   

 

  
19:45-21:00 Yoga Synergy pm  (s)

20:00-21:15

ha(Tha) yoga (s)

20:00-21:15 Yoga Synergy pm (s)

20:00-21:15

Όλοι σ’ 1 Αργά

  

 

© Copyright 2014 - 2020 Κυριακή Κυριακίδου - All rights reserved.